Convenis

Nom del conveni
.
Conveni entre el Consell Comarcal de la Selva i l’Ajuntament de Susqueda per a la delegació de la competència de la recollida i control dels animals de companyia abandonats, perduts i/o ensalvatgits. (2021)

Visualitzar document

.
Conveni de cessió gratuïta d’ús de desfibril·ladors i gestió de la seva xarxa a favor de l’Ajuntament de Susqueda.

Visualitzar document

Conveni entre el Consell Comarcal de la Selva i l’Ajuntament de Susqueda per a l’ús de la deixalleria municipal de la Cellera de Ter.

Visualitzar document

Addenda al conveni de delegació de la responsabilitat de la recollida i control dels animals de companyia abandonats, perduts i/o ensalvatgits amb l’Ajuntament de Susqueda (Exercici 2020).

Visualitzar document

Addenda al conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal de la Selva i l’Ajuntament de Susqueda per al desenvolupament de les actuacions conjuntes de l’operació “Producte turístic-cultural vescomptat de cabrera.

Visualitzar document

Conveni de delegació de les competències de tractament dels residus municipals entre l’Ajuntament de Susqueda i el Consell Comarcal de la Selva

Visualitzar document

Addenda al conveni marc per a la prestació de serveis socials bàsics i especialitzats al municipi de Susqueda per l’any 2020.

Visualitzar document

Conveni tipus sobre l’allotjament de pàgines web, comptes de correu i dominis als servidors de la Diputació de Girona

Visualitzar document