Pressupostos participatius

 

Logo_pres_part-capcalera

PRESSUPOSTOS PARTICIPATS DE SUSQUEDA

 

Validacions propostes Susqueda

 

PRESENTA LA TEVA PROPOSTA DEL 4 DE FEBRER AL 4 DE MARÇ

 

1 – Què decidim?

2 – Qui hi pot participar?

3 – Tipus de propostes que es poden fer

4 – Com presentar propostes

5 – Fases del procés

 

1 – Què decidim?

Aquest és el primer any que des de l’Ajuntament volem decidir amb tu una part de les inversions del pressupost municipal. És per això que iniciem aquesta proposta dels pressupostos participats, un procés on podràs determinar el destí de 20.000€. Et convidem a fer propostes, debatre-les col·lectivament i  votar-les!

 

2 – Qui pot participar-hi?

Totes les persones que viviu a Susqueda podeu presentar propostes individualment, en grup (amics, família) o com a entitat.

El període per presentar propostes comença el diumenge 4 de febrer i acaba diumenge dia 4 de març (ambdós inclosos)

 

3 – Quin tipus de propostes es poden fer?

Pots fer qualsevol proposta en matèria d’inversió que consideris necessària pel poble. Les inversions són tot allò que es pot construir i adquirir i que és perdurable en el temps. Per exemple; la creació o renovació d’equipaments municipals, l’adquisició de mobiliari i béns materials, la millora d’espais públics (carrers, senyalització, enllumenat, zones verdes, clavegueram), etc.

 

   Exemples generals

 • La renovació, millora o creació d’un equipament.
 • La millora d’un espai públic.
 • L’adquisició i instal·lació de mobiliari urbà.
 • L’adquisició i instal·lació de tecnologies d’ús públic (eficiència energètica i cura del medi ambient, material informàtic per als equipaments, connectivitat i informació, etc.).

   Les propostes han de complir les següents condicions:

 1. Ser inversions d’interès públic
 2. Donar resposta a una necessitat concreta.
 3. Ser valorables econòmicament
 4. Ser de competència municipal.
 5. Ser tècnica i econòmicament viables
 6. Respectar el marc jurídic legal i no contradir els diferents plans municipals aprovats.
 7. No poden ser subvencions o ajuts a entitats i/o col·lectius.
 8. Cap proposta pot superar els 20.000€

 

4 – Com presentar propostes?

1.- Omplint el següent formulari: Cliqueu aquí per accedir al formulari de presentació de propostes

2.- Omplint la butlleta que hi ha als díptics/tríptics que hem distribuït casa per casa i dipositant-la a les urnes que trobareu als següents punts:

 • El Coll
 • El Far
 • Local Social / Ajuntament

IMPORTANT: A cada butlleta física o qüestionari fet a través d’Internet només pot haver-hi una proposta. Si voleu fer més d’una proposta caldrà emplenar tants qüestionaris online o butlletes físiques com propostes es vulguin fer. Podeu trobar més butlletes de propostes al costat de les urnes.

 

5 – Fases del procés i moments participatius

 • FASE 1: Presentació dels pressupostos participatius 2018 de Susqueda (dissabte 27 de gener a les 10.30 al Local Social)
 • FASE 2: Del 4 de febrer al 4 de març totes les persones que viviu al poble ens podeu fer arribar les vostres propostes a través del qüestionari d’aquesta plana web i/o mitjançant la butlleta que trobareu al díptic/tríptic que us farem arribar a casa.

 

 !!! ATENCIÓ !!!

Una vegada acabat el termini de votació s’ha procedit a fer el recompte i ja s’han determinat les propostes guanyadores. A l’enllaç que us deixem a continuació podreu veure quines han estat les propostes més votades que s’executaran, i, a més a més el resum de la participació d’enguany.  Moltes gràcies a tots i totes els que ens heu ajudat a fer possible el Susuqueda participa 2018. Durant el que resta d’any anirem penjant imatges i informació de les propostes que es vagin executant.

CONSULTA AQUÍ ELS RESULTATS FINALS I EL RESUM DEL SUSQUEDA PARTICIPA 2018