PREMIS BONA PLATA 2018

En motiu de l’organització de l’exposició de commemoració dels 50 anys de l’embassament de Susqueda, els Premis Bonaplata 2018 per a la valoració del patrimoni industrial, tècnic i científic han concedit un premi a l’Ajuntament de Susqueda.

Així doncs, s’ha atorgat el premi especial del patrimoni, concretament l’apartat de promoció del turisme Industrial a l’Ajuntament.

L’exposició de la sala de les columnes ha suposat l’obertura al públic d’una obra singular d’enginyeria civil que enllaça la funcionalitat tècnica amb una notable estètica. Tot fomentant el turisme industrial i donant a conèixer la història de la construcció i el funcionament d’una central hidroelèctrica, així com el reconeixement del riu Ter com a font d’activitat econòmica i riquesa del territori que vertebra.

Volem agrair tot els suport i ajuda rebuda per part dels membres que ha format part de la comissió dels 50 anys; Eva Viñolas (alcaldessa de Susqueda), Joan Mercader (regidor de Susqueda), Àngel Colom (regidor de Susqueda), Joan Pla (alcalde d’Osor), Joan R. Veciana (alcalde de Sant Hilari Sacalm), Quim Vivas (conseller de Turisme del Consell Comarcal de la Selva), Ponç Feliu (director del Consorci del Ter), Albert Roura (representat del Facebook de Susqueda), Vanessa López (Fundación Endesa), Antonio Mera (Fundación Endesa), Javier Martínez (Endesa Generación), Oriol Osan (Endesa), Enel, ACA i Estudi Blanch pel vostre suport i la vostra ajuda durant la planificació i execució de tots els actes realitzats. Moltes gràcies.

A continuació us deixem amb la convocatòria de premsa per si esteu interessats en obtenir més informació respecte els premis Bonaplata 2018.