TRANSPARÈNCIA

Benvolguts/des

Us comuniquem que l’equip de govern està millorant la transparència de la pàgina web de l’ajuntament. La transparència consisteix en informació bàsica que l’ajuntament fa pública a la seva pàgina web oficial per tal que tothom qui vulgui la pugui consultar sense haver-se de desplaçar a les oficines. Dins aquesta informació, s’engloba des dels representants de l’equip de govern, col·lectius i informació del municipi fins a la participació ciutadana. També es fan públics diferents assumptes econòmics com són els pressupostos, contractacions, subvencions i salaris.

Us informem, doncs, que l’ajuntament de Susqueda ha passat d’un 11% el gener del 2018 a un 21% el gener del 2019 i que seguim treballant per ampliar aquesta xifra i poder posar a la vostra disposició més informació sobre el funcionament de l’ajuntament.

En cas que algú estigui interessat en veure el Mapa de Bones Pràctiques de la Comunicació Pública Local a Catalunya, pot accedir-hi des del següent enllaç i consultar tota la informació obligatòria que s’ha de penjar a la pàgina web així com l’estat de tots els ajuntaments de Catalunya: http://mip.interbaix.com/index/mapa/

Salutacions,
L’equip de govern