Votacions propostes presupostos participatius Susqueda 2019

 

 

Benvolguts/es,

ja estem en la fase final de la segona edició dels pressupostos participatius del 2019. Encetem, doncs, el període de votació d’aquesta segona edició.

Poden votar totes les persones que hagin complert els 16 anys abans de del dia 1 de juny de 2019 i que estiguin empadronades al poble abans d’aquesta data.

Només necessiteu introduir el número de DNI (8 dígits+lletra sense espais ni guions) o, en el cas de no tenir-ne, la targeta de residència (X, Y o Z +7 dígits+lletra sense espais ni guions) o el passaport (si no teniu DNI o NIE caldrà posar el número de passaport tal i com es va entrar en el registre d’empadronament de l’Ajuntament). També haureu d’indicar la vostra data de naixement en aquest format: DD/MM/AAAA

El període per votar començarà dilluns 1 i finalitzarà el diumenge 21 de juliol (ambdós inclosos).

Podeu votar a través d’aquest portal web mitjançant qualsevol dispositiu electrònic (mòbil, tauleta, ordinador, etc.) amb connexió a Internet. Només cal que cliqueu el següent enllaç : Votacions pressupostos participatius Susqueda 2019

També podeu votar físicament mitjançant la butlleta que us hem fet arribar a la vostra llar . Només cal que la dipositeu a les urnes que hem habilitat en els següents punts:

  • Local Social / ajuntament
  • Restaurant Coll de Condreu
  • Hostal del Coll

 

Nota: podeu trobar més butlletes físiques al costat de les urnes.

De les 8 propostes que han passat a la fase de votació final en podeu votar 3 com a màxim. La proposta de l’accés al cementiri del Coll ha quedat invalidada. L’actuació afectava terreny que no pertany al municipi de Susqueda.

S’executarà la proposta més votada, i després la resta de propostes amb major nombre de vots, sempre i quan la suma total no excedeixi els 20.000€.

 

 

cartell votació final